"Cumhuriyet Anadolu Lisesi: Cengiz Aytmatov Paneli Başarısı"

Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Cengiz Aytmatov'la alakalı düzenlenen Van İl Paneli'ne hazırlanıyor.Anadolu Mektebi anlayışı ile çıkılan yolda öğrenciler panelin aktif bir parçası haline gelmiş durumda.Van il genelinde yapılan Anadolu Mektebi okumaları en güzel meyvelerinin verme aşamasına geldi.Başlangıcta okulların kendi bünyelerinde yaptığı paneller en iyi öğrencilerin seçilmesiyle il geneline yayıldı.Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri olan Muharrem Aydın ve Betül Hırslı öncülüğünde öğrenciler ilk panelini kendi okullarında kendi öğretmen ve arkadaşlarına verdiler .Yapılan panelin beğenilmesi üzerine okul öğrencilerinden Avenur Kıpçak ve Nurhayat Leyla Bağış okulları adına il genelinde düzenlenecek panele katılmaya hak kazandı.Anadolu Mektebi anlayışı ile çıkılan bu yolda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.Okumanın en güzel eylem olduğu şu zamanda okuma aşkının tüm ögrencilerimize geçmesini temenni ediyoruz.Basarilar sevgili gençler,bizler Cumhuriyet Lisesi olarak her daim arkanızdayız.

08-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:20 - Görüntülenme: 98