Deutsche Redewendungen / e Twinning Project (Almanca Projesi)

2021 2022 eğitim öğretim yılında ülkemizden ve Avrupa ülkelerinden okullar ile bu okulların öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Alman dili ve dilin kültürel öğelerini taşıyan deyim ve söylemleri, teknoloji entegrasyonuyla birleştirerek öğrencilerin öğrenmesini hedefleyen projemiz sonlanıyor.

Derya ÜSTÜNDAĞ'ın danışmanlığında yapılan projemizde öğrenciler hedef dildeki deyimleri,  proje tabanlı eğitim yaklaşımıyla web2 araçlarını kullanarak araştırıp inceleme fırsatı buldu.

Öğrenciler proje sonunda ortak ürün olarak bir deyimler sözlüğü ve e kitap ortaya çıkaracak.

05-05-202205-05-2022

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 28.09.2022 08:53 - Görüntülenme: 9777